Δωμάτια & Σουίτες
Πολυτελής διαμονή σε δωμάτια και σουίτες στην Αθήνα

Με 159 ευρύχωρα καλαίσθητα δωμάτια και 21 πολυτελείς σουίτες, το NJV Athens Plaza προσφέρει προσιτή διαμονή με ιδιαιτέρως υψηλές ανέσεις και παροχές. Οι φιλοξενούμενοι με την διαμονή τους στο ξενοδοχείο στο Κέντρο της Αθήνας, θα απολαύσουν εξαιρετική διανυκτέρευση σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Προσφέροντας μια από τις πιο πολυτελείς συνθήκες διαμονής της Αθήνας, το NJV Athens Plaza διαθέτει μια σειρά από επιλογές Δωματίων και Σουιτών για να ικανοποιεί όλες τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις. Διάλεξτε τον τύπο που προτιμάτε, μεταξύ Classic και Superior δωματίων καθώς και Deluxe σουιτών με θέα την Αθήνα ή την Ακρόπολη.

Επιλογές διαμονής στο NJV Athens Plaza:

Ενώ η δύο ορόφων, πλήρως ανακαινισμένη, πολυτελής Προεδρική σουίτα διατίθεται για να διασφαλίσει και την ιδιωτικότητα αλλά και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, με τραπεζαρία χωρητικότητας 10 ατόμων και μοναδική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης.

Παρακολουθήστε κινηματογραφικές ταινίες μέσω των δορυφορικών τηλεοράσεων μας, σερφάρετε στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας δωρεάν Wi-Fi και απολαύστε την δροσιά και την ηρεμία του κλιματιζόμενου δωματίου ή της σουίτας μετά από μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στην Αθήνα. Εάν ψάχνετε για ένα πολυτελές μέρος να μείνετε στην Αθήνα ή για την καλύτερη διαμονή και υπηρεσίες κοντά στην Ακρόπολη, το NJV Athens Plaza παρέχει ακριβώς αυτό που επιθυμείτε.