ΔΩΜΑΤΙΑ DELUXE
Μαγευτική θέα

Έως 3 επισκέπτες | Θέα στο δρόμο | Ξεχωριστά, διπλά ή υπέρδιπλα κρεβάτια

Τα Deluxe δωμάτια θα μαγέψουν τον επισκέπτη με την υπέροχη θέα τους, καθώς όλα προσανατολίζονται προς την Πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη ή την οδό Σταδίου. Τα δωμάτια που έχουν θέα στην Πλατεία Συντάγματος προσφέρουν τη δυνατότητα εσωτερικής σύνδεσης με άλλο δωμάτιο και είναι ιδανικά για οικογένειες. Εκείνα που προσανατολίζονται στην οδό Σταδίου προσφέρουν τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιού. Τέλος, όλα τα Deluxe δωμάτια του NJV Athens Plaza διαθέτουν είτε δύο ξεχωριστά κρεβάτια, είτε διπλό, είτε υπέρδιπλο κρεβάτι, ανάλογα με τις απαιτήσεις των φιλοξενουμένων.

SuitePad tablet: Το SuitePad tablet ψηφιοποιεί την εμπειρία σας στο δωμάτιο χωρίς χρέωση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο επισκεπτών, να παραγγείλετε υπηρεσία δωματίου, να παίξετε παιχνίδια, να διαβάσετε εφημερίδες και να απολαύσετε πολλά περισσότερα - όλα με μια κομψή συσκευή.

PressReader: Το PressReader, μια δωρεάν υπηρεσία, σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες περιοδικά και εφημερίδες από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που αγαπάτε.