ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Γνωρίστε την Αθήνα διαμένοντας στο NJV Athens Plaza​

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza βρίσκεται σε εξαιρετική θέση στην πλατεία Συντάγματος, ενώ είναι γνωστό και για τη μοναδική θέα της Ακρόπολης. Το ξενοδοχείο συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων του κέντρου της Αθήνας, λόγω των υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει καθώς και την αφοσίωσή του στην άριστη φιλοξενία όλων των επισκεπτών του. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, θα βρίσκονται κοντά στους μεγαλύτερους εμπορικούς δρόμους με Τράπεζες, πολιτιστικά κέντρα, Μουσεία, το ιστορικό κέντρο της πόλης, πληθώρα εστιατόρίων και bar.

Ο πολυσύχναστος δρόμος της Ερμού, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν τα ψώνια τους. Επίσης σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο μπορούν να επιβιβαστούν στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να εξερευνήσουν και άλλες περιοχές της ευρύτερης πόλης. Στάσεις λεοφορείων, τραμ, τρόλλευ υπάρχουν κάθε 200 - 250 μέτρα, ενώ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα, βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza αποτελεί την ιδανική επιλογή διαμονής στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Ακρόπολη. Σας προσκαλούμε να κάνετε την κράτηση σας στο Ξενοδοχείο για να απολαύσετε ασύγκριτη ποιότητα στο σέρβις και στις πολυτελείς παροχές μας όσο ανακαλύπτετε την όμορφη Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες για το NJV Athens Plaza, βοήθεια με την υπηρεσία κρατήσεων, υποδείξεις ή προτάσεις μετά από πρόσφατη διαμονή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επισκεφθείτε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ένα από τα πιο φωτογραφημένα αξιοθέατα του κόσμου! Αυτός ο μοναδικός προορισμός κάθε χρόνο αποτελεί πόλο.