Ένας ιδιαίτερος χώρος με τον χαρακτήρα και την βαρύτητα ενός παραδοσιακού Βρετανικού club

Σημαντική ενημέρωση:

To NJV Athens Plaza ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της πολιτείας με σκοπό την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης του SARS-CoV-2 προβαίνει στις ακόλουθες αλλαγές: To Explorer’s Bar Bistro θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Plaza Cafe όλη την ημέρα, από το Εστιατόριο The Parliament για γεύμα ή από το Room Service που είναι διαθέσιμο 24/7.

Ευρισκόμενο στον ημιώροφο του NJV Athens Plaza, το Explorer’s Bar∙Bistro αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο με τον χαρακτήρα και την βαρύτητα ενός παραδοσιακού Βρετανικού club. Η ξύλινη επένδυση στους τοίχους, οι πράσινες δερμάτινες πολυθρόνες, τα χειροποίητα χαλιά και οι κρυστάλλινες απλίκες με τον απαλό φωτισμό δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα απόλαυσης.

Αποτελεί έναν εξαιρετικό χώρο για κοινωνικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και παρουσιάσεις, ιδιωτικά πάρτυ. Ένα από τα καλύτερα bar της Αθήνας, το Explorer’s Bar∙Bistro και το αφοσιωμένο προσωπικό που διαθέτει μπορεί να αναλάβει με επιτυχία την δεξίωση του γάμου σας και όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά cocktails, εξαιρετικά κρασιά και πολλές επιλογές φαγητού.