ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ
Η πεμπτουσία της πολυτέλειας

4 Επισκέπτες | Πανοραμική Θέα στην πόλη & τον Σαρωνικό | Υπέρδιπλο και twins κρεβάτια

Η πεμπτουσία της πολυτέλειας. Μόνο αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν την πραγματικά επιβλητική, πλήρως ανακαινισμένη Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza. Η σουίτα αυτή διαθέτει δύο επίπεδα, παρέχοντας μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας και άνεσης. Η θέα από τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου είναι αφοπλιστική. Από την Ακρόπολη και την Βουλή, μέχρι τη θάλασσα του Σαρωνικού.

Η Προεδρική Σουίτα διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα, κομψά διακοσμημένο καθιστικό και ξεχωριστό ξενώνα. Επιπλωμένη και διακοσμημένη με πρωτότυπα έργα γνωστών καλλιτεχνών, η εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία ακόμα και του πλέον απαιτητικού ταξιδιώτη.

SuitePad tablet: Το SuitePad tablet ψηφιοποιεί την εμπειρία σας στο δωμάτιο χωρίς χρέωση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο επισκεπτών, να παραγγείλετε υπηρεσία δωματίου, να παίξετε παιχνίδια, να διαβάσετε εφημερίδες και να απολαύσετε πολλά περισσότερα - όλα με μια κομψή συσκευή.

PressReader: Το PressReader, μια δωρεάν υπηρεσία, σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες περιοδικά και εφημερίδες από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που αγαπάτε.