ΣΟΥΙΤΑ ACROPOLIS PANORAMIC VIEW
Μαγευτική θέα της Ακρόπολης από τον 9ο όροφο.

Έως 3 επισκέπτες | Θέα στην πλατεία Συντάγματος & την Ακρόπολη | Υπέρδιπλο κρεβάτι

Απολαύστε την συναρπαστική εμπειρία διαμονής στην Acropolis Panoramic View Suite του NJV Athens Plaza, με τον μοντέρνο σχεδιασμό και την μαγευτική θέα του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Αυτή η σουίτα των 45 τ.μ, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τον πολυάσχολο επαγγελματία, αλλά και τον ταξιδιώτη αναψυχής. Με ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι, μαρμάρινο μπάνιο και ξεχωριστό χώρο καθιστικού, συνδυάζει την κομψότητα και την άνεση ενός διαμερίσματος. Ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, είναι άψογα διαμορφωμένη ώστε να παρέχει χώρους εργασίας αλλά και ξεκούρασης με φόντο την εξαιρετική θέα της πόλης.

SuitePad tablet: Το SuitePad tablet ψηφιοποιεί την εμπειρία σας στο δωμάτιο χωρίς χρέωση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο επισκεπτών, να παραγγείλετε υπηρεσία δωματίου, να παίξετε παιχνίδια, να διαβάσετε εφημερίδες και να απολαύσετε πολλά περισσότερα - όλα με μια κομψή συσκευή.

PressReader: Το PressReader, μια δωρεάν υπηρεσία, σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες περιοδικά και εφημερίδες από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που αγαπάτε.