Νέα

Νέα Ενημέρωση Ξενοδοχείου - Εργασίες Ανακαίνισης

Νέα ενημέρωση εργασιών ανακαίνισης, Μάρτιος 2024!

Το NJV Athens Plaza θα ολοκληρώσει σύντομα την ανακαίνισή του!

Προσφέροντας άνετες διανυκτερεύσεις με 35 νέα, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, το NJV Athens Plaza θέλγει τους business and leisure travelers να διαμείνουν σε ένα ξενοδοχείο που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους.

Με την εφαρμογή συστήματος ελέγχου δωματίων, την επίπλωση και τη νέα κομψή ατμόσφαιρα, το ξενοδοχείο έχει επαναπροσδιοριστεί ως μια αναζωογονητική και συναρπαστική τοποθεσία από την οποία προσφέρεται η δυνατότητα να εργαστείτε, να διασκεδάσετε, να εξερευνήσετε την Αθήνα και να χαλαρώσετε.

Νικητής, I Preferred Members' Choice Award!

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε ένα από τα δέκα I Preferred Members' Choice Awards 2023 για την περιοχή της Ευρώπης!
Το φυσικό βραβείο, για τον εορτασμό του ξενοδοχείου μας, έφτασε στις 15 Φεβρουαρίου '24 και θα εκτεθεί με πολλή χαρά και υπερηφάνεια για να το θαυμάσει η ομάδα μας και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου!

Ενημερωτική συνάντηση Τουριστικών Δημοσιογράφων με την Διεύθυνση & Στελέχη του Ξενοδοχείου

Ενημερωτική συνάντηση εφ' όλης της ύλης με την Διεύθυνση και Στελέχη του Ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο Explorer's Bar Bistro.

Εορτασμός Πάσχα 2024 στο NJV Athens Plaza

Μετά την Ανάσταση, ας γιορτάσουμε μαζί!

Όπως και κάθε χρόνο, το NJV Athens Plaza έχει προγραμματίσει να σας εντυπωσιάσει με τα εορταστικά, γευστικά Μενού του Μ. Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα, ενώ οι Υπηρεσίες Catering θα σας προσφέρουν τα πλούσια παραδοσιακά εδέσματα στο σπίτι!