Παροχές & Υπηρεσίες
Υψηλού επιπέδου υπηρεσίας φιλοξενίας

Το NJV Athens Plaza έχει τη χαρά να προσφέρει στους φιλοξενούμενους του τρεις εξαιρετικές προτάσεις καθημερινής απόλαυσης, ένα ατμοσφαιρικό Εστιατόριο Bistro, ένα άνετο και χαλαρό μέρος για καφέ καθώς και έναν ιδιαιτέρως εμπνευσμένο χώρο για το πρωινό.

Οι πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες και συνεδριακοί χώροι αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση, από μικρές δεξιώσεις γάμων και ιδιωτικά πάρτυ έως επαγγελματικές συναντήσεις και εταιρικές εκδηλώσεις στην Αθήνα.

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza προσφέρει στους φιλοξενούμενους του την δυνατότητα να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Massage καθώς επίσης και προνομιακές τιμές εισόδου και ειδικές εκπτώσεις στο Holmes Place Athens Club, το πιο πολυτελές και διάσημο αθλητικό κέντρο της πόλης.

Όλες οι πολυτελείς υπηρεσίες και παροχές του NJV Athens Plaza έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πλήρως εκπαιδευμένο για να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους φιλοξενούμενους μας. Για όποιον λόγο και αν ταξιδεύετε, επαγγελματικό ή αναψυχής, το NJV Athens Plaza θα φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο τις ταξιδιωτικές σας επιθυμίες και ανάγκες.