ΣΟΥΙΤΕΣ ATHENIAN ACROPOLIS VIEW
Ξυπνήστε με την συγκλονιστική θέα της Ακρόπολης.

Έως 3 επισκέπτες | Θέα στην Ακρόπολη & την πλατεία Συντάγματος | Υπέρδιπλα ή ξεχωριστά κρεβάτια

Νιώστε την ενέργεια της πόλης στις ευρύχωρες και κομψές σουίτες μας. Με προσεγμένο σχεδιασμό, απροσδόκητες λεπτομέρειες και την επιβλητική θέα της Ακρόπολης, της πλατείας Συντάγματος και της Βουλής. Επιλέξτε μια αξέχαστη διαμονή και απολαύστε την απαράμιλλη πολυτέλεια και άνεση.
Διακοσμημένες με γήινους φυσικούς τόνους, αυθεντικά ελληνικά έργα τέχνης και μεγάλα παράθυρα, που προσφέρουν άφθονο φυσικό φως, αυτές οι σουίτες συνδυάζουν τη διαχρονική κομψότητα με τις προσεγμένες σύγχρονες λεπτομέρειες. Οι Athenian│Acropolis View Suites διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα, καθώς κι ένα μεγάλο χώρο καθιστικού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γεύματα αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις.

SuitePad tablet: Το SuitePad tablet ψηφιοποιεί την εμπειρία σας στο δωμάτιο χωρίς χρέωση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο επισκεπτών, να παραγγείλετε υπηρεσία δωματίου, να παίξετε παιχνίδια, να διαβάσετε εφημερίδες και να απολαύσετε πολλά περισσότερα - όλα με μια κομψή συσκευή.

PressReader: Το PressReader, μια δωρεάν υπηρεσία, σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες περιοδικά και εφημερίδες από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που αγαπάτε.