ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ​
Διαμονή σε πολυτελή δωμάτια & σουίτες στην Αθήνα

Το πολυτελές ξενοδοχείο μας στο κέντρο της Αθήνας, διαθέτει 162 δωμάτια και 18 καλαίσθητες σουίτες, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φινέτσα και με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Μετά από μια μεγάλη και γεμάτη ημέρα εξερεύνησης της ευρύτερης περιοχής, το εστιατόριο The Parliament θα σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη γαστριμαργική εμπειρία γεμάτη αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις. Όταν θελήσετε να συναντήσετε φίλους ή να απολαύσετε ποτά και cocktail με συνεργάτες, επισκεφθείτε το εκπληκτικό Explorer’s Bar Bistro, γευθείτε εξαιρετικής ποιότητας ποτά, διάσημα κρασιά και απολαύστε εκλεκτά finger foods.

To NJV Athens Plaza στοχεύει να ικανοποιεί πλήρως όλους τους φιλοξενούμενους του συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων είναι ευρύχωροι και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, ενώ ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός μας επιτρέπει να προσφέρουμε επιτυχημένες εκδηλώσεις, συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα.

Στο NJV Athens Plaza μπορείτε να περιμένετε μόνο το καλύτερο. Επισκεφθείτε μας για να ζήσετε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας!