Ενημέρωση Ξενοδοχείου
Οι Εργασίες Ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν

Νέα Ενημέρωση Ανακαίνισης, Απρίλιος 2024!

Το NJV Athens Plaza ολοκλήρωσε την ανακαίνισή του!

Προσφέροντας άνετες διανυκτερεύσεις με 35 νέα, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, το NJV Athens Plaza θέλγει τους business and leisure travelers να διαμείνουν σε ένα ξενοδοχείο που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους.

Με την εφαρμογή συστήματος ελέγχου δωματίων, την επίπλωση και τη νέα κομψή ατμόσφαιρα, το ξενοδοχείο έχει επαναπροσδιοριστεί ως μια αναζωογονητική και συναρπαστική τοποθεσία από την οποία προσφέρεται η δυνατότητα να εργαστείτε, να διασκεδάσετε, να εξερευνήσετε την Αθήνα και να χαλαρώσετε.

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα 35 - Classic Business Rooms - αποτελούν την ιδανική επιλογή για business and leisure travelers. Τα καλαίσθητα δωμάτια παρέχουν τώρα σύστημα διαχείρισης αυτοματισμών που αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών σε μια πολυτελή ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από νέο design και νέα χρωματική παλέτα, με ξύλινες επενδύσεις τοίχου και ταπετσαρίες, ξύλινα δάπεδα και φωτισμό, με ολοκαίνουργια κρεβάτια και άνετα στρώματα.

«Στο επίκεντρό μας είναι πάντα να φροντίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για οικογενειακές διακοπές, επιθυμούμε να του προσφέρουμε μια πιο άνετη διαμονή σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα!» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Βάνα Λαζαράκου και συνεχίζει: «Με την ολοκλήρωση αυτής της υπέροχης ανακαίνισης των 35 Classic Business δωματίων αλλά και των ανακαινίσεων που έγιναν σε 20 Σουίτες, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους διακεκριμένους επισκέπτες μας, επαναλαμβανόμενους και τους μελλοντικούς ότι θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε νέους στόχους.»

Η Ανακαίνιση ολοκληρώθηκε στο τέλος Μαρτίου 2024, βάσει της αρχικής μας ανακοίνωσης.

Ενημέρωση εργασιών ανακαίνισης, Νοέμβριος 2023

Από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, στο ξενοδοχείο θα πραγματοποιούνται εργασίες ανακαίνισης σε αρκετά δωμάτια. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να υπάρχει κάποιος θόρυβος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση που μπορεί να προκληθεί στους επισκέπτες που διαμένουν ή χρησιμοποιούν το ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της ημέρας και εκτιμούμε την κατανόησή σας.

Σας ευχαριστούμε.