Συμμετοχή σε Παγκόσμιες ημέρες 2018 (κοινωνία)

ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Προσκαλέσαμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να συμμετάσχουν ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το γεγονός αυτό.

ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Προσφέραμε φαγητό στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της οργάνωσης «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ
Ενημερώσαμε τους Φιλοξενούμενούς μας σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού και τους ενθαρρύναμε δραστηριοποιηθούν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας.

ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΠΝΟΥ

Είμαστε πολύ περήφανοι που αποτελούμε το μοναδικό εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Παγκόσμιας Ημέρας Ύπνου. Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου είναι ένα ετήσιο γεγονός που θέτει υπό συζήτηση σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον ύπνο, μέσω συνεργασιών με επαγγελματίες του ύπνου ανά τον κόσμο. Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου έχει ως στόχο να ενημερώσει για πολλά ζητήματα που σχετίζονται με προβλήματα στον ύπνο και να παρουσιάσει δημόσια τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την πρόληψη και τη διαχείριση των διαταραχών του ύπνου.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέραμε μαξιλάρια σε ένα Γηροκομείο για γυναίκες σε συνθήκες φτώχειας, σε ένα Ξενώνα για άστεγους, σε ένα Κέντρο Ασυνόδευτων Προσφύγων των Γιατρών του Κόσμου και στο Νοσοκομείο Παίδων.