ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING - 2022!

Το NJV Athens Plaza, με ιδιαίτερη χαρά, επαγγελματισμό & υπευθυνότητα αναλαμβάνει να πλαισιώσει μοναδικά την κάθε σας εκδήλωση.
Η εξαιρετική ομάδα της υπηρεσίας Catering του Ξενοδοχείου μας, με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει, εξετάζει μεμονωμένα την κάθε περίπτωση (tailor-made) και προτείνει τις ιδανικότερες γευστικές δημιουργίες & Μενού έτσι ώστε να πλαισιωθεί η εκδήλωσή σας, ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε.
Μια μεγάλη ποικιλία από Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, εποχιακές συνταγές σπιτικού φαγητού καθώς και γεύσεις Μεσογειακής διατροφής θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά αφού χρησιμοποιούνται τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά για την παρασκευή τους.
Το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό του NJV Athens Plaza, θα περιποιηθεί τους προσκεκλημένους σας μοναδικά και θα προσφέρει το καλύτερο και υψηλών προδιαγραφών σέρβις που τους αξίζει.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να προσαρμόσουμε την εκδήλωση σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Banquet | Υπηρεσίες Catering: 210 3352400

Health First

*Το NJV Athens Plaza αποτελεί ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που πιστοποιήθηκαν από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος με το Εθνικό Σήμα Health First το οποίο επιβεβαιώνει ότι το Ξενοδοχείο τηρεί τα επίσημα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του COVID-19 και συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ