ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα & Δελτία Τύπου

To ξενοδοχείο NJV Athens Plaza σας προσκαλεί να λαμβάνετε ενημερώσεις του με νέα και δελτία τύπου για να μαθαίνετε πρώτοι ενδιαφέρουσες πληροφορίες και νέες προτάσεις. Διαβάστε σημαντικά γεγονότα του Ξενοδοχείου, μάθετε τις νέες μας προσφορές, ενημερωθείτε με τις σημαντικές δημοσιεύσεις καθώς και τις ευχαριστήριες επιστολές των ιδρυμάτων και οργανισμών για την συμμετοχή και προσφορά μας με κοινωνικό έργο.

Το NJV Athens Plaza, διαθέτει ανεξάντλητη διάθεση για νέες προτάσεις, προσφορές, happenings. Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις τρέχουσες προτάσεις και προσφορές του ξενοδοχείου μας για να επωφεληθείτε κατά την διάρκεια της διαμονής σας.

 • Πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες εκδηλώσεων NJV Athens Plaza

  Πλήρως Ανακαινισμένες Αίθουσες Εκδηλώσεων!

  Το NJV Athens Plaza ξεκινά τη χειμερινή σεζόν 2018 - 2019 με νέες πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες εκδηλώσεων για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες των πελατών του.

 • Το NJV Athens Plaza συμμετέχει

  Athens International Tourism Expo

  To NJV Athens Plaza με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, 7-9 Δεκεμβρίου '18, Metropolitan Expo, Αθήνα

 • Πασχάλης Αγγελίδης στο Explorer's Bar

  Ο «Φθαρτός κόσμος» του ζωγράφου Πασχάλη Αγγελίδη

  Υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο στο Explorer’s, με την φιλοξενία και παρουσίαση της έκθεσης ζωγραφικής του Πασχάλη Αγγελίδη με την επιμέλεια της Ειρήνη Βανταράκη και τον επαγγελματισμό της Move Art στη τοποθέτηση των έργων.

  Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε σε αυτή τη μοναδική γωνιά της Γης.
  Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει την αρχαία κληρονομιά της πατρίδας μας.
  Για μένα, ο αληθινά χαρισματικός καλλιτέχνης είναι ο Πασχάλης Αγγελίδης, που φαίνεται
  να βουτάει στα βάθη της πολιτιστικής του κληρονομιάς με ευκολία. Σε κάθε έργο του οι
  αναφορές στην ελληνική ιστορία είναι απεριόριστες δημιουργώντας ένα μοναδικό
  προσωπικό ύφος.
  Ως πολίτης του κόσμου και ενεργό μέλος της πρωτοβουλίας της Ελληνικής Τέχνης
  καλωσορίζω τον καθένα να βιώσει ένα παθιασμένο αφιέρωμα.
  Η γεμάτη από τα δυνατά συναισθήματα έμπνευση των «Games» του Πασχάλη Αγγελίδη
  σας περιμένει στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza

  Επιμέλεια Έκθεσης

  Ειρήνη Βανταράκη

  Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου '18 στον φιλόξενο χώρο του Explorer' Bar, στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου.

 • Hotels.com Loved by Guests

  2018 Award Winner / Loved by Guests!

  Οι Φιλοξενούμενοί μας, αγάπησαν το Ξενοδοχείο μας και τις εξαιρετικές υπηρεσίες μας! H Hotels.com μας απένειμε την διάκριση "Loved by Guests"! Τους ευχαριστούμε θερμά! Ευχαριστούμε τους Φιλοξενούμενους μας για την αναγνώριση και την αγάπη τους!

 • Πιστοποιητικό Trip Advisor 2018

  Trip Advisor, Certificate of Excellence 2018

  Αποτελεί πάντα μέγιστη χαρά και τιμή η αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρουμε και η αναγνώρισή τους από την Trip Advisor. Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Trip Advisor

 • L.C. Armstrong στο Explorer's Bar

  Άνοιξη στο Explorer’s!

  Υποδεχόμαστε την Άνοιξη στο Explorer’s, με την φιλοξενία και παρουσίαση της έκθεσης ζωγραφικής της Αμερικανίδας ζωγράφου L.C. Armstrong με την επιμέλεια της Ειρήνη Βανταράκη, τον επαγγελματισμό της Move Art και της ευγενικής προσφοράς των έργων από την Marlborough Gallery της Νέας Υόρκης.

  Η έκθεση θα διαρκέσει για τους μήνες, Απριλίου, Μαίου και Ιουνίου ’18, στον φιλόξενο χώρο του Explorer’s, στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου. 

  Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:

  Καθημερινές: 11:00 – 19:00

  Σάββατο: Κλειστό, Κυριακή: Κλειστό

  L.C. Armstrong

  "Οι πίνακές μου αποτελούν παρουσιάσεις του κόσμου όπως εγώ επιλέγω να τον βλέπω, ενός κόσμου φωτισμένου από το φως πολύ καιρό πριν, από το αρχικό φως του ήλιου, ή του φεγγαριού. Τα λουλούδια φαίνονται φωτισμένα από το βάθος, πίσω ή φωτισμένα από μέσα τους. Οι καλλιτέχνες που θαυμάζω όλοι χρησιμοποιούν το φως ως πνευματικό εφέ. Όταν ζωγραφίζεται και παρατηρείται, το φως μετατρέπεται σε ένα απτό αντικείμενο με πνευματικές ιδιότητες. Το φως της ἅλω, το φως του Vermeer, του de La Tour, το φως του Βαν Γκογκ, το φως του O'Keeffe. Οι Γερμανοί Ρομαντικοί ζωγράφοι, ειδικά ο Caspar David Friedrich, βρήκαν πνευματισμό στην φύση. Αυτό ήταν επίσης το καθοδηγητικό φως για τους Αμερικανούς ζωγράφους του ποταμού Hudson River του 19 αιώνα και των Luminists. Το φως που έλαμψε και στις ταινίες Western του Τζον Φορντ (ιππεύοντας προς το ηλιοβασίλεμα), το Rothko, και των Californian neon lights καλλιτεχνών, των Irwin, Sonnier, Nauman, Flavin, Turell. Κάτω από αυτό το φως, μια σκηνή έχει ορισθεί για να αρχίσει το όνειρο. Το όνειρο για την επιστροφή στην Εδέμ.”

 • GIFTTS 2017- 2018

  Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή και χαρά για την βράβευση του Ξενοδοχείου μας στον διεθνή διαγωνισμό GIFTTS 2017 της εταιρείας PREFERRED HOTELS & RESORTS, για τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και την Προσφορά μας στην Φιλανθρωπία.

  Τα βραβεία αυτά απονέμονται σε ξενοδοχεία που ηγούνται σε κάθε μία από τις 4 κατηγορίες βραβεύσεων, τιμώντας την συμβολή τους στη φιλανθρωπία, στην κοινωνική συνεισφορά, στην αειφορία και στην εκπαίδευση.

  Το ξενοδοχείο μας διακρίθηκε ανάμεσα σε 100+ ξενοδοχεία παγκοσμίως για τη φιλανθρωπική του δράση και την συμβολή του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Αθήνα.

  Τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν είναι:

  • Φιλανθρωπία NJV Athens Plaza Hotel                                 
  • Αειφορία – Ojai Valley Inn 
  • Εκπαίδευση – Inn by the Sea 
  • Κοινωνική συμβολή – Royal Lancaster London 
  • Συνολική προσφορά Ξενοδοχείου – Wynn and Encore Las Vegas 
  • Συνολική προσφορά Ομίλου – Leela Palaces, Hotels and Resort

  Ευχαριστούμε θερμά για την διάκριση αυτή και την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι εμείς για να συμβάλλουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην Κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργούμε.

 • BEST GREEK BUSINESS CITY HOTEL

  Best Greek Business City Hotel
  SILVER AWARD!

  Βραβείο Silver στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel απέσπασε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώθηκαν από την Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑΗ τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Εκ μέρους του NJV Athens Plaza τo βραβείo παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια κα Αφροδίτη Αρβανίτη 

 • BEST GREEK SUSTAINABLE HOTEL

  Best Greek Sustainable Hotel
  BRONZE AWARD!

  Bραβείο Bronze στην κατηγορία Best Greek Sustainable Hotel απέσπασε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώθηκαν από την Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑΗ τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Εκ μέρους του NJV Athens Plaza τo βραβείo παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια κα Αφροδίτη Αρβανίτη.

 • Βραβεία Tourism Awards NJV AThens Plaza

  Tourism Awards 2018
  BRONZE AWARD!

  Το NJV Athens Plaza απέσπασε το Βραβείο Bronze στην κατηγορία «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ στα Tourism Awards 2018

 • Η κυρία Αφροδίτη Αρβανίτη, Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza

  Συνέντευξη της Γενικής Διευθύντριας του NJV Athens Plaza στο περιοδικό DELUXE

 • Το 2017 ήταν μια πολύ καλή χρονιά! Το 2018 θα είναι ακόμα καλύτερο!

 • Ανακαινισμένο Lobby στο NJV Athens Plaza

  Ολοκληρώθηκε η Ανακαίνιση του Lobby μας!

  Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της Ανακαίνισης του Lobby μας!

 • Ανακαίνιση του Lobby!Θα σας αρέσει πολύ η νέα μας εμφάνιση!10/11 - 19/11/17

  Ανακαίνιση του Lobby!

  Ανακαίνιση, 10/11 - 19/11/2017

  Θα σας αρέσει πολύ η νέα μας εμφάνιση!

 • Plaza Cafe

  To Plaza Cafe Aνακαινίσθηκε! 

  Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε  την ολοκλήρωση της Ανακαίνισης μας (Αύγουστος 2017)! Απολαύστε την μοναδική του νέα ατμόσφαιρα!

 • GIFFTS 2016 AWARD

  GIFTTS 2016 Pineapple Award

  Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή και χαρά για την βράδευση του Ξενοδοχείου μας στον διεθνή διαγωνισμό GIFTTS 2016 της εταιρείας PREFERRED HOTELS & RESORTS, για τις δράσεις μας και την Κοινωνική μας Προσφορά.

  Το ξενοδοχείο μας διακρίθηκε ανάμεσα σε 80+ ξενοδοχεία παγκοσμίως για την κοινωνική του δράση και την συμβολή του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην κοινωνία της πόλης μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, της Αθήνας μας.

  Ευχαριστούμε θερμά για την διάκριση αυτή και την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε διαρκώς για όλο και μεγαλύτερη συνεισφορά και κοινωνικό έργο. 

  https://preferredhotels.com/giftts/hotel-recognition

 • WE DO LOCAL

  We do local

  Ο φορέας Πιστοποίησης με την επωνμία "COSMOCERT ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Ε." πιστοποιεί βάσει των Προδιαγραφών Πιστοποίησης "We do local" και των διαδικασιών του, όπως τροποποιούνται και ισχύουν κάθε φορά, την επιχείρηση που είναι καταχωρημένη στο μητρώο της COSMOCERT με τον παρακάτω κωδικό αριθμό.

  WDL3900032

  Βασιλέως Γεωργίου Α' 2, Σύνταγμα, 10564, Αθήνα

  City Hotel - Athens Plaza

  http://www.wedolocal.gr/

   

 • ΧΡΥΣΟ Best Greek Business City Hotel

  Χρυσή διάκριση / Best Greek Business City Hotel!

  Το NJV Athens Plaza κατέκτησε το Χρυσό στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel, των βραβείων Greek Hospitality Awards 2017! Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που μας αξιολόγησε & μας επέλεξε η επιτροπή των κριτών της διοργάνωσης αυτής αλλά παράλληλα μεγάλη χαρά για την εμπιστοσύνη των Business φιλοξενούμενων μας για την δυνατότητα που μας έχουν δώσει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να κερδίσουμε την πρωτιά! 

 • Tourism Awards 2017

  Διάκριση / Plaza Life

  Το Free Press του Ξενοδοχείου μας Plaza Life πήρε την Χάλκινη Διάκριση στην Διοργάνωση των Tourism Awards 2017! Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαιρίνα Ματθαιοπούλου και την mmk design team για την δημιουργία του περιοδικού και του Branding του ονόματός μας μέσω αυτού!

 • Certificate of Excellence by Trip Advisor

  26/05/2016
 • Press Reader, δωρεάν πρόσβαση σε χιλιάδες αφημερίδες & περιοδικά για όλους τους φιλοξενούμενους μας

  Press Reader, δωρεάν πρόσβαση σε χιλιάδες εφημερίδες & περιοδικά!

  Με ιδιαίτερη χαρά προσφέρουμε Δωρεάν την υπηρεσία Press Reader σε όλους τους φιλοξενούμενους μας για απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες εφημερίδες & περιοδικά 

 • NJV Athens Plaza teaser snapshot

  NJV Athens Plaza teaser!

  09/09/2015
 • Plaza Life Autumn Winter 2018

  Τεύχος Φθινόπωρο - Χειμώνας 2018

 • Plaza Life Free press Καλοκαίρι 2018

  Τεύχος Καλοκαίρι 2018

  Free Press - Summer 2018 Issue

  01/06/2018

  Ξεφυλλίστε το τεύχος μας

 • Plaza Life Tέχος Άνοιξης

  Τεύχος Άνοιξης 2018

  Free Press - Spring 2018 Issue

  Ξεφυλλίστε το τεύχος μας

 • Plaza Life

  Τεύχος Φθινόπωρο 2017

 • plaza life καλοκαίρι 2017

  Τεύχος Καλοκαίρι 2017

  06/06/2017
 • Plaza Life Τεύχος Άνοιξης 2017

  Τεύχος Άνοιξη 2017

  03/03/2017
 • Free press - Winter 2016

  Τεύχος Χειμώνας 2016

  11/10/2016
 • Τεύχος Φθινόπωρο 2016

  01/09/2016
 • Τεύχος Καλοκαίρι 2016

  01/06/2016
 • Τεύχος Άνοιξη 2016

  01/03/2016
 • njv athens plaza freepress winter 2015-2016 

  Τεύχος Χειμώνα 2015 / 2016

  01/12/2015
 • Free Press - Autumn 2015

  Τεύχος Φθινόπωρο 2015

  28/09/2015
 • Καλοκαίρι 2015

  Τεύχος Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015

  30/04/2015
 • Χειμώνας 2015

  Τεύχος Χειμώνα 2015

  01/01/2015
 • Ευχές Χριστουγέννων & Νέου έτους!

  Με τις πιο θερμές ευχές μας για τα Χρσιστούγεννα & την Νέα Χρονιά 2017

  https://youtu.be/bxiKnBW0NHM 

 • 25 Χρόνια 25 Γεύσεις

  25 Χρόνια / 25 Γεύσεις

  13/11/2015
 • Plaza Lounge outdoor

  Plaza Cafe Outdoor

  28/09/2015
Είσοδος
Δωρεάν Wi-Fi