ISO 22000:2005

Το ISO 22000:2005 είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας και Υγιεινής Προϊόντων που περιλαμβάνει την έννοια του HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) καθώς και άλλων διαφορετικών συστημάτων διαχείρισης σε ένα ενιαίο ολοκληρωμένο σύστημα. Το σύστημα αυτό στοχεύει μέσω της αναγνώρισης, αξιολόγησης και ανάλυσης όλων των σταδίων της διαδικασίας παραγωγής στον αποτελεσματικό έλεγχο και πρόληψη όλων των πιθανών κινδύνων, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ή να μειωθεί σε αποδεκτά επίπεδα η παρουσία τους. Η πιστοποίηση αυτή έχει κατοχυρωθεί μέσα από τις αυστηρές διαδικασίες ελέγχου του διεθνούς φήμης οργανισμού πιστοποίησης Lloyd’s και αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα και λειτουργικό εργαλείο για την επιχείρηση, τόσο στην ολοκλήρωση των καθημερινών της εργασιών αλλά και στην ανάδειξη του κύρους και της εμπιστοσύνης που εμπνέει στην αγορά.

Επιστροφή στην αρχή