Skip to main content

ISO 22000:2005

Το πρότυπο ISO 22000: 2005 του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ενσωματώνει το HACCP και άλλα προληπτικά πρότυπα που αποσκοπούν στη διασφάλιση και πιστοποίηση της ασφάλειας και της υγείας των τροφίμων που παράγουμε και διανέμουμε. Με την εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005, διασφαλίζουμε τη μείωση και την εξάλειψη των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων ως μέσο προστασίας της υγείας των καταναλωτών μας. Η πιστοποίηση αυτή διασφαλίζεται μέσω μιας σειράς αυστηρών διαδικασιών ελέγχου από το διεθνή διακεκριμένο οργανισμό πιστοποίησης Lloyd's, ο οποίος βελτιώνει συνεχώς τις διαδικασίες ασφάλειας των τροφίμων και την επικοινωνία σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των εμπλεκομένων και παρέχοντας διαφάνεια.

Επιστροφή στην αρχή