Skip to main content

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

2019

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, το NJV Athens Plaza υποστήριξε τη δράση “Good Ride Athens”, προσφέροντας  φιλοξενία και μια σειρά από υπηρεσίες στα παιδιά του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», στους γονείς τους και στους πιλότους αυτοκινήτων "Porche Club Hellas", λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Περισσότεροι από 50 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Porsche και άλλων πολυτελών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών δημιούργησαν μια μεγάλη συνοδεία για να φιλοξενήσουν τα παιδιά του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» και τις οικογένειές τους.

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, συλλέξαμε σερβιέτες οι οποίες διατέθηκαν στις γυναίκες του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το NJV Athens Plaza προσέφερε παιδικά σιρόπια DEPON και PROTΑLGON στο Παιδιατρικό Κέντρο των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τις ανάγκες των προσφυγόπουλων.

Το NJV Athens Plaza υποστηρίζει το έργο της Μ.Κ.Ο. «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», προσφέροντας καθημερινά γεύματα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και σε ιδρύματα της Αθήνας.

Το NJV Athens Plaza, κατά Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων στις 15 Ιουνίου, πρωτοπορώντας και πάλι, τίμησε τους νέους, ανακοινώνοντας την συνεργασία του με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ)/ Junior Achievement Greece», που είναι ο σημαντικότερος θεσμός μαθητικής και νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε τις εκπαιδευτικές δράσεις του ΣΕΝ με πολλαπλούς τρόπους που προάγουν την καινοτόμο σκέψη, την επιχειρηματικότητα και την πρακτική εφαρμογή βασικών εννοιών, με δημιουργικό και βιωματικό για τους μαθητές τρόπο.

Το NJV Athens Plaza, παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την φιλανθρωπική του δράση, αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας εντός της οποίας ζούμε. Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε πρόσφατα το Ξενοδοχείο μας είναι η "DON ACTION" όπου ενδύματα των φιλοξενούμενων και των υπαλλήλων που δεν τα έχουν πλέον ανάγκη, συλλέγονται σε ειδικά κουτιά που βρίσκονται σε όλους τους ορόφους του Ξενοδοχείου. Τα ρούχα προσφέρονται στη Μ.Κ.Ο. “FABRIC REPUBLIC”, που αποτελεί ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των ενδυμάτων, η οποία και τα διανέμει σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Υποστηρίζουμε το έργο της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Κατά τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Ξενοδοχείου μας, γίναμε μια παρέα με τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Τα παιδιά και οι συνοδοί τους διασκέδασαν μαζί μας και τους μοιράστηκαν πλούσια δώρα.

Με τη συνεργασία της Μ.Κ.Ο. “MAKE A WISH”, η επιθυμία ενός μικρού αγοριού εκπληρώθηκε, αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του στο ξενοδοχείο μας μαζί με τους φίλους του από το STAR WARS. Το NJV Athens Plaza προσέφερε δωρεάν διαμονή 2 ημερών για το αγόρι και τους γονείς του. Επίσης προσφέραμε και σε ένα ακόμα αγόρι που επισκέφθηκε την Αθήνα για να εκπληρώσει την επιθυμία του, μεγάλη έκπτωση κατά τη διαμονή του στο ξενοδοχείο.

Σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. “HOPEgenesis” και την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, το NJV Athens Plaza προσέφερε δωρεάν διαμονή σε μια έγκυο γυναίκα και τον σύζυγό της, από το Φούρνους Ικαρίας.

Το ξενοδοχείο συμβάλλει στις δράσεις της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προσφέροντας μεταχειρισμένα ρούχα των εργαζομένων και των επισκεπτών, που δεν τα χρειάζονται πλέον, σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

2018

Το Ξενοδοχείο μας διοργάνωσε μια ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την οποία παρακολούθησε το σύνολο του προσωπικού, ενώ το 50% αυτού εγγράφηκε στα Εθνικά και Διεθνή Μητρώα, εξασφαλίζοντας έτσι ότι ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο δεν είναι μόνοι στη μάχη που δίνουν και ότι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Σε συνεργασία με τη ΜΚΟ “MAKE A WISH” εκπληρώσαμε την ευχή ενός κοριτσιού και προσφέραμε πρωινό στο εστιατόριό μας για εκείνη και την οικογένειά της. Διαθέσαμε την Προεδρική σουίτα σε ένα ακόμα κορίτσι, όπου πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα με τους φίλους της και την αγαπημένη της blogger, φωτογραφήθηκαν και έφαγαν hamburgers.

Προσφέρουμε φαγητό στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά των υπαλλήλων του Ξενοδοχείου μας, γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα παρέα με τα παιδιά των «ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS». Επίσης, την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας υποστηρίξαμε το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας των «ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS».

Σε συνεργασία με τη ΜΚΟ “ATENISTAS” συμμετείχαμε ενεργά στην αναβάθμιση ενός οικοπέδου στον Κολωνό σε Pocket Park, παρέχοντας, εκτός από 150 γλάστρες και την πολύτιμη βοήθειά μας κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης του έργου. 

Συμμετείχαμε ενεργά στις πρωτοβουλίες της ΜΚΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας σε άτομα που έχουν ανάγκη και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για αυτό το σκοπό.

Επιστροφή στην αρχή