Επισκεφθείτε την Αθήνα με το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Πολιτισμός, αξιοθέατα & Αγορές στην Αθήνα

Γνωρίστε την Αθήνα

Οι φιλοξενούμενοι του NJV Athens Plaza έχουν την ευκαιρία κατά την διάρκεια της διαμονής τους να επισκεφθούν σημεία πολιτισμού μεγάλης ιστορικής αξίας. Υπάρχουν τουριστικοί οδηγοί τυπωμένοι αλλά και διαδικτυακά απ' όπου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα αξιοθέατα της πόλης.

Εξ΄ αιτίας της κεντρικής θέσης μας, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στις σημαντικότερες τοποθεσίες και αξιοθέατα της Αθήνας. Μπορούν να απολαύσουν παραστάσεις, να επισκεφθούν μουσεία, εκθέσεις, εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες προτάσεις εκδρομών και εξερευνήσεων.

Δημοφιλή προάστια όπως η Κιφισιά, το Χαλάνδρι, η Γλυφάδα και ο Πειραιάς είναι εύκολα προσβάσιμα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και προσφέρονται για αγορές σε καταστήματα μικρά και μεγάλα, κοσμηματοπωλεία, εκπτωτικά πολυκαταστήματα, ενώ στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, μπορείτε να βρείτε ότι επιθυμείτε.

Για τους φιλοξενούμενούς μας που ενδιαφέρονται και αναζητούν την διασκέδαση μακριά από το κέντρο της πόλης, διάσημοι διεθνείς DJs παίζουν μουσική σε ειδικές βραδιές σε clubs και νυχτερινά κέντρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Για όλους όσους ενδιαφέρονται να απολαύσουν την θάλασσα κατά τους θερινούς μήνες, μπορούν πολύ εύκολα να την προσεγγίσουν μέσω των τραμ που αναχωρούν απέναντι από το ξενοδοχείο.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την περιήγησή σας είναι να προμηθευτείτε τον χάρτη της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες για τα αξιοθέατα της πόλης αλλά και αναφορές ιστορικού ενδιαφέροντος ακολουθήστε τον σύνδεσμο: Εξερευνήστε την Αθήνα.

Θέα από τα δωμάτια
Δωρεάν Wi-Fi